Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Catalin Trans Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport marfa intern si international
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- SC Catalin Trans SRL - Romania este o firma de transport intern si international de marfuri in regim exclusiv.

- Va punem la dispozitie autoutilitare cu sarcina utila de 1500 kg pentru transport intern si international avand un timp de tranzit de maxim 72 ore.

- Asiguram transport in regim de grupaj sau complet pe tot teritoriul Romaniei si de asemenea in si din urmatoarele tari europene: ROMANIA - BULGARIA - MOLDOVA - UNGARIA - UCRAINA - AUSTRIA - SLOVACIA - SLOVENIA - CEHIA - ELVETIA - LUXEMBOURG - GERMANIA - BELGIA - FRANTA - MAREA BRITANIE - SPANIA - ITALIA - GRECIA - TURCIA.

- Prin reteaua de parteneri, putem pune la dispozitia clientilor autocamioane cu capacitati de la 0,5 tone si 10 mc pana la 24 tone si 120 mc, specializate pentru transport de marfuri generale, periculoase (ADR), frigorifice, confectii pe umerase.

- Va punem la dispozitie si un centru de logistica unde puteti apela cu incredere, in vederea unor cotatii de pret pentru orice tip de camion doriti sau pentru curse in si din alte tari europene.

- Pentru mai multe informatii, atat pentru logistica cat si pentru transport, ne puteti contacta la adresa de e-mail: office@catalin-trans.com sau la numarul de telefon: 004 0743 175 729.

- Va invitam sa vizitati site-ul nostru: www.catalin-trans.com
Din Gura in Gura